rozglądam się za Nokią Lumią 920, ale w żadnym polskim sklepie jej nadal nie ma. Jedyne oferty to przedsprzedażowe - jeśli ktoś znajdzie jakiś sklep, w którym będzie dostępna ta Lumia, to bardzo proszę o nazwę, bo bardzo chciałabym ją kupić.
Z tego co mi się udało ustalić, to Nokia co prawda promuje u nas już ten telefon, ale nie można go jeszcze dostać w sklepach. Jedyne oferty to takie, z urządzeniami sprowadzanymi z Europy Zachodniej, więc lipa bo nie wiem jak z gwarancją. Na polską dystrybucję musimy poczekać pewnie do przyszłego tygodnia. Teraz wszystkie oferty z polskiej dystrybucji, są przedsprzedażowe.
W RTV EURO AGD już mają ten telefon na stanie, niestety tylko w wersji białej. Pozostałe, moim zdaniem najfajniejsze kolorki, jak czerwony, żółty i czarny - są nadal niedostępne. Cena w tym sklepie to 2699 zł, czyli niemało. Obstawiam, że za miesiąc będzie ją można kupić za jakieś 2200 zł.
Teraz to już są praktycznie wszędzie i to w każdym kolorze. Mnie się najbardziej podoba żółta i czerwona, bo ta reszta jakaś taka nijaka. Białe smartfony wyglądają według mnie jak mydelniczki, ale to moje subiektywne odczucie.
Na forum NIE TRZEBA SIĘ REJESTROWAĆ aby coś napisać! Jeśli nie wiesz jaki smartfon lub tablet wybrać, albo masz jakiś problem natury technicznej - pisz śmiało. U nas zawsze ktoś pomoże i odpowie na Twój post!