przez tuptus » 30 sie 2014 10:06
Witam!
Panowie, mam hummera h1+ od 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Kupiłem go bezpośrednio z Chin. Spadł mi wiele razy i faktycznie robią się wgnioty na plastikowej obudowie ale jest ona dość elastyczna więc dobrze amortyzuje wstrząsy. Na ekran naklejam folie ochronne więc jak na razie jest ok. Teraz to co najważniejsze dla Was
- bateria trzyma tydzień przy normalnym użytkowaniu przy załączonym Yanosiku(GPS i obsługa danych) przejechałem ostatnio z Jeleniej Góry do Gdańska i po wyłączeniu aplikacji działał jeszcze trzy dni
- ekran jest dość czytelny ale według mnie to nie jest Gorilla Glas tylko zwykły poliwęglan ponieważ przy mocnym wciśnięciu się ugina. Fabrycznie ma naklejoną folię ochronną tak spasowaną, że zauważyłem ją dopiero po kilku miesiącach
- nie ma 3g i nie działa Aero, bez problemu łączy się z netem przy niższych prędkościach
- WiFi działa ale samo się załącza. Na ruskich forach czytałem, że ten typ tak ma i nawet zrobili specjalną apkę aby to przyblokować. Faktycznie apka działa ale nie polecam ponieważ po jej załączeniu procek pracuje w 100% i bateria pada po dwóch dniach
- jest całkowicie wodoszczelny, testowane wielokrotnie
- latarka jest słaba, świeci ale mogli się lepiej postarać
- aparat jest do bani totalnie, nie liczcie na zdjęcia przyzwoitej jakości
- język polski miałem wgrany oryginalnie ale nie wszystko jest przetłumaczone
- zrootować się dało, program znalazłem na ruskim forum
Pozdrawiam