przez Adamocameos » 04 wrz 2015 22:06
Tak, niestety mam dwie karty i ta druga z której nie dzwonię ma numer który znają moi klienci i wielu znajomych i dlatego nie mogę się jej pozbyć, a chcąc zrobić stałe przekierowanie rozmów na ten drugi numer musiałbym płacić za każde przekierowanie, a od pewnego czasu zrobiłem ten numer nie na abonament ale na kartę i place 3 zł miesięcznie za utrzymanie tego numeru. Ogolnie stać mnie na płacenie kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych miesięcznie gdyby była taka konieczność, ale place dość sporo za telefony w firmie i jeśli można znaleźć jakieś oszczędności tu czy tam, to raczej z tego korzystam. Znajomy chce mi odsprzedać iphona 5s za jakieś nieduże pieniądze, a o iphonie nasłuchałem się wielu superlatyw- trochę mnie kusi żeby przerzucić się na iphona. Kupiłem niedawno dożywotnią aktualizacje na pewien program do nawigacji ale na androida- mój błąd ze nie kupiłem rozszerzenia na oprogramowanie dla iphona.... na upartego to tez nie jest koniec świata, mogę dokupić. Ale jest pytanie czy w obliczu tylu modeli smartfonow z androidem i na dwie karty sim jest sens upierać się przy iphonie? .....